Omelettrulle

IMG_20171028_121431_Bokeh

Kombinationen varmrökt lax, pepparrot och philadelphiaost är i mitt tycke helt oslagbart och i det här receptet rullar man in härligheten i en enkel omelett. Resultatet blir en riktigt mättande måltid som passar perfekt när som helst på dygnet. Idén är hämtad ur kokboken Klaras bästa LCHF-recept och rätten innehåller väldigt lite kolhydrater. Smaskigt värre!

4 portioner:

  • 4 äggIMG_20171028_115003_Bokeh
  • salt
  • peppar
  • 70 g färsk spenat
  • 200 g philadelphiaost
  • 2 msk riven pepparrot
  • 1 knippe dill
  • 300 g varmrökt lax
  1. Vispa ihop äggen ett och ett med lite salt och peppar och stek dem var för sig i en liten omelettpanna. Låt dem IMG_20171028_120505_Bokehligga och svalna en stund.
  2. Mixa spenaten med philadelphiaost och blanda ner pepparrot och hackad dill. Smaka av med salt och peppar.
  3. Bred ut ostmassan på omeletterna och fördela laxen över. Rulla ihop till rullar och skär dem i bitar. Servera med en sallad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.